Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 

Als artiest wil je natuurlijk niets liever dat iedereen jouw muziek hoort en koopt. Dit kun je op een aantal manieren organiseren middels fysieke en digitale distributie van jouw werken. Maar vaak is verkoop via jouw eigen bandpagina/website een van de hoofdaders van de verkoop. Zeker als onafhankelijke artiest. 

Echter zien wij vaak dat het verkopen op de eigen bandpagina/website op een knullige manier verloopt. Iedereen kent wel de tekst: "De CD is te bestellen door een mail te sturen naar ...... en maak x Euro over op dan sturen wij de CD op...." Voor de koper een heel gedoe en voor jou als band veel administratieve rompslomp. 

make music

Dit kan makkelijker. Verkoop jouw album via een professionele webshop waar het hele verkoop proces automatisch verloopt. Je kunt op jouw website een rechtstreekse link opnemen naar het product. De koper rekend af, het product wordt verzonden. Het enige wat jij als artiest hoeft te doen is op basis van de verkoopresultaten een rekening te sturen naar de webwinkel en het bedrag wordt overgemaakt.

Make-Music.eu is een webwinkel die speciaal is ingericht voor de onafhankelijke artiest. Je zult ook geen major artists zoal U2, Cold Play, AfroJack tegen komen in de webwinkel. De webwinkel wordt beheerd door Rock Inc. Entertainment de partner die ook de distirbutie regeld op platenmaatschappij.nl. Het voordeel van deze korte lijn is dat er geen tussenhandel bij betrokken is en dat de opbrengst per CD dus vele male hoger is.

De pakketten zilver, goud en platina zorgen er voor dat jouw album wordt opgenomen in deze webshop. Heb je nog een ander album wat je graag wilt verkopen via een webwinkel neem dan eens contact met ze op: contactfomulier.

www.make-music.eu

make music shop

Nieuws

Album release na…

Medea heeft met haar succesvol crowdfunding traject voldoende geld opgehaald…

Crowdfunding platform geactiveerd

Platenmaatschappij .nl heeft sinds mei haar crowdfunding platform geopend. De…

Online planning in…

Om het hele proces overzichtelijk te houden voor diverse partners…

123CD sluit zich…

De cirkel is rond en alle partners zijn aan boord.…

Laura Mennen als…

Met trots mogen we melden dat platenmaatschappij.nl een samenwerking aangaat…

Platenmaatschappij.nl gaat van…

In december vorig jaar ontstond het idee om een platform…

Nieuwsbrief

Over ons

Wij ondersteunen de onafhankelijke artiest bij zijn realisatie van het (debuut) album. Alles onder een dak met geselecteerde partners. Wij doen de coördinatie, leggen de contacten, boeken de studio etc. Het enige wat jullie moeten doen is het pakket kiezen wat bij je past. Simpeler kan het niet!

Contact

Platenmaatschappij.nl
Beemdenstraat 38 | 6004 CT Weert
T: +31 495 - 317 208 
E: info@platenmaatschappij.nl 
I: www.platenmaatchappij.nl

KvK 59126264
BTW NL853328973B01 

Of via onze chat rechts onderaan de pagina

© 2017 Platenmaatschappij.nl. Alle rechten voorbehouden

Een idee van Rock Inc. Entertainment
is een handelsnaam van Creative People Management